Les dates on, habitualment, celebrem les nostres Festes Majors en honor a la Mare de Déu d’Agost ja estan ací.

Cada 15 d’agost, les protagonistes són les alfàbegues. Encara que per segon any consecutiu serà diferent, a causa de la pandèmia de la Covid-19, Betera.com continua amb els seus especials virtuals de les Festes, tal com ja us hem recordat en publicacions anteriors. Fa ja diverses setmanes que vam començar a oferir-vos imatges de les nostres alfàbegues en l’hort, en la “Rodà” o a la porta de l’església, entre d’altres.

Vam començar aquests especials des de l’any 2016 i hui continuem amb una fotogaleria de l’any 2020. Totes les imatges d’aquestes diferents fotogaleries estan realitzades pel nostre bon amic i gran col·laborador Ximo Asensi.

La pròxima fotogaleria de Ximo serà publicada el pròxim diumenge, 15 d’agost de 2021, amb el procés de creixement de les alfàbegues d’aquest 2021.

Hui, podem gaudir de les imatges del 15 d’agost de l’any 2020 durant primeres hores del matí a l’hort i a l’església.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia