Bétera està acollint, diversos actes d’oci i cultura com a alternativa a les festes patronal. Doncs, un any més, a causa de la pandèmia no s’estan celebrant les festes d’agost. Per aquest motiu, hi ha activitats diferents on es poden respectar les mesures sanitàries pertinents.

D’aquesta manera, ahir dijous, l’Auditori de la Casa de Cultura de Bétera va acollir l’espectacle musical “Grammy’s“. Aquest espectacle va fer vibrar a tot l’auditori de la Casa de Cultura  de Bétera i als assistents.

Al voltant de les 22.30 hores a inici aquest esdeveniment on el públic va poder gaudir de música de tots els estils i va participar a ritme de palmes i taral·larejant alguns dels temes més coneguts dins la història de la música.

Les cançons més populars de Queen, Cats, El fantasma de la Ópera, El guardaeslpaldas o ABBA, entre moltes altres, no van faltar dins el repertori.

A través de les següents imatges, teniu una xicoteta mostra de la vetlada.

D’altra banda, hui divendres, 13 d’agost, l’esport tradicional valencià serà el protagonista a la vesprada. A partir de les 18.00 hores hi haurà una jornada d’exhibició de Pilota Valenciana. En primer lloc, serà el torn per als juvenils i posteriorment tindrà lloc una partida de galotxa. Aquesta última, serà a les 19.00 hores, aproximadament.

Després, demà dissabte 14 d’agost, hi haurà un tribut a Víctor Manuel i Ana Belén al mateix auditori de la Casa de la Cultura. Aquest donarà el seu tret d’eixida al voltant de les 23.00 hores.

A aquests esdeveniments no cal oblidar sumar el ja habitual cinema d’estiu, el qual es celebra dissabte i diumenge. La pel·lícula escollida per a aquesta setmana és “Jungle Cruise”.  A les 22.30 hores d’aquest dissabtes serà en Fruits Bétera, avinguda Alcalde Vicente Cremades i el diumenge 15 a les 22.00 hores en la Pista de Futbol R-7, urbanització Torre en Conill.

El preu de l’entrada per a cada dia és de 4,50 euros.

A continuació, compartim també un vídeo de l’espectacle musical d’ahir dijous, 12 d’agost.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia