Com ja ve sent tradicional, en el segon dia de les Festes de Bétera s’acostuma a celebrar una vesprada de Pilota Valenciana. Alguns anys s’ha realitzat en l’Avinguda Constitució, però en els últims exercicis es du a terme al carrer Trinquet. Enguany, encara que no s’ha realitzat les festes de manera habitual, no s’ha volgut perdre la tradició d’aquest acte i ahir divendres, 13 d’agost, va tornar a tindre lloc una vesprada on aquest tradicional esport valencià va ser el màxim protagonista.

A partir de les 18.00 hores donava inici aquesta jornada d’exhibició de Pilota Valenciana. En primer lloc, va ser el torn per als juvenils i posteriorment es va disputar una partida de galotxa.

Intentant respectar totes les mesures de seguretat sanitàries pertinent, es va dur a terme així una molt bona jornada on van assistir algunes veïnes i veïns de totes les edats. Alguns, van tindre l’oportunitat de seguir la partida des del seu balcó amb precaució que la pilota no li donara.

Com a apunt i curiositat cal mencionar que, en novembre de l’any 2018, es va regulartizar la titulació oficial de Pilota Valenciana i s’equiparava a la resta d’esports per primera vegada. (Clic en cada imatge per poder ampliar-la).

Hui dissabte, 14 d’agost, els actes d’oci i culturals continuaran amb un tribut a Víctor Manuel i Ana Belén a l’auditori de la Casa de la Cultura. Aquest donarà el seu tret d’eixida al voltant de les 23.00 hores.

A aquests esdeveniments no cal oblidar sumar el ja habitual cinema d’estiu, el qual es celebra dissabte i diumenge. La pel·lícula escollida per a aquesta setmana és “Jungle Cruise”.  A les 22.30 hores d’aquest dissabte serà en Fruits Bétera, avinguda Alcalde Vicente Cremades i el diumenge 15 a les 22.00 hores en la Pista de Futbol R-7, urbanització Torre en Conill.

El preu de l’entrada per a cada dia és de 4,50 euros.

A continuació, compartim també un vídeo de l’espectacle musical d’ahir dijous, 12 d’agost.

A continuació, oferim també un vídeo d’aquesta  jornada de Pilota:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia