Després d’un matí intens on les Alfàbegues cobren el gran protagonisme de la jornada, mentre passejen pels carrers principals de Bétera fins a arribar a l’església de la Puríssima, la vesprada d’un 15 d’agost qualsevol (quan no hi ha pandèmia)  és sempre moment per a celebrar la tradicional processó a la Mare de Déu d’agost, culminant amb el llançament dels Coets de luxe.

Com és habitual, en la processó d’aquest dia participen Obreres d’altres anys a banda de les Obreres i Majorals del present any. Així, diverses generacions d’Obreres Fadrines i Casades desfilen en aquesta solemne cercavila.

La processó és encapçalada per la Colla de Tabal i Dolçaina ‘Xè què burrà‘ i tancada per les autoritats municipals i la banda de música.

Una vegada donada la volta fins a arribar de nou a l’Església de la Puríssima i entrar la imatge de la Mare de Déu, es dona pas als coets de luxe.

A continuació, recordem un vídeo realitzat pel nostre equip en l’any 2019:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia