El passat dissabte, 14 d’agost, les veïnes i veïns de Bétera van poder gaudir de dos grans tributs, protagonitzats pel magnífic duo musical que formen Jaime i Coral.

Aquesta parella professional i personal van conquistar al públic per la seua gran complicitat en l’escenari amb grans temes que els va traslladar a moments únics en la seua vida.

La seua carrera professional es va iniciar en 1989 participant en concursos, esdeveniments, locals de música en directe i estudis, gravant per a publicitat i capçaleres de programes de televisió.

D’aquesta manera, també han treballat amb Maria Teresa Campos en el matinal “Pasa la vida” i en “Un siglo de canciones” de l’antiga Canal 9, amb Lolita i Juan Imedio.

Jaime i Coral van oferir a Bétera un espectacle en dues parts, que va constar de Tribut a Sergio i Estíbaliz (incloent-hi temes de Mocedades i Consorci) i Tribut a Víctor Manuel i Ana Belén. Durant el concert, tampoc van faltar altres temes de la nostra història musical, sobretot de Festivals com el d’Eurovisión o el de Benidorm.

Sentiments, records i humor, van fer d’aquesta actuació un xou poc vist fins ara en els Tributs. Doncs, Jaime i Coral van aconseguir emocionar i implicar al públic assistent amb les seues veus i les històries que conten tant dels cantants homenatjats com d’ells mateixos.

A més d’aquestes fotogaleries, oferim a continuació un resum audiovisual de la seua actuació:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia