En la programació especial festes virtuals de Betera.com hem anunciat hui una menció sorpresa especial a una persona involucrada amb el nostre poble.

D’aquesta manera, des de Betera.com hem volgut fer un reconeixement al treball desinteressat que realitza un dels nostres veïns a través de la seua càmera fotogràfica i que tant ens aporta en l’àmbit visual i documental.

Parlem de Ximo Asensi i Alemany. Com molts ja sabeu, és un col·laborador habitual del nostre diari i, de tant en tant, ens regala grans imatges del nostre patrimoni local, comarcal i inclús provincial.

Quan arriben les Festes de Bétera, també sempre comparteix amb nosaltres alguns reportatges fotogràfics que, de manera molt minuciosa, ha anat realitzant sobre les nostres alfàbegues, músics o algun assumpte específic festiu.

A més a més, si en alguna ocasió no hem pogut estar en algun esdeveniment puntual i ell ha estat present, ens ha cedit les seues imatges.

D’altra banda, Ximo també aporta la seua col·laboració a entitats o associacions com, entre altres, la Colla de Campaners de Bétera, el Centre Artístic Musical de Bétera o inclús al nostre mestre alfabeguer, Ramón Asensi i Ramón, qui li està molt agraït per tota la informació que li proporciona a través de les seues fotografies a les alfàbegues.

El seu treball enriqueix els nostres arxius, immortalitza els millors moments i ens brinda un regal per a la vista.

Per tota aquesta labor desinteressada, volem donar-te les gràcies, Ximo.

Ramón Asensi li explica al poble de Bétera, millor que ningú, la gran col·laboració de Ximo a través del següent vídeo.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia