Igual que la setmana passada, Bétera acollirà diversos actes d’oci i culturals aquests dies. Encara que no tenim Festes d’agost com les coneguem habitualment, sí que s’han preparat i organitzat activitats alternatives amb totes les mesures de seguretat sanitàries pertinents a causa de la Covid-19.

Així, hui dimarts 17 d’agost, tindrà lloc el Musical Robin Hood La Llegenda. Serà a les 20.00 hores, a la Casa Auditori de Cultura de Bétera.

Els assistents tindran l’oportunitat de redescobrir la llegenda de Robin Hood com mai abans l’havien comptada, plena d’aventures, màgia, cançons originals i diversió per a tota la família. Serà una llegenda coneguda per tots però amb matisos sorprenents que arriben de la mà de nous personatges que canalitzen la narració, transformant la típica història de l’heroi en una obra de perfecta simbiosi entre el clàssic i el modern.

Demà dimecres, 18 d’agost, l’auditori de la Casa de Cultura de Bétera acollirà una vesprada de Balls Tradicionals i cant valencià a càrrec de les associacions Rondalla Cordà, Grup de Balls Tradicionals Gran Via de l’Est i la Colla Xe Que Burrà. Serà també a les 20.00 hores. D’aquesta manera, encara que de forma adaptada, les veïnes i veïns del poble podran gaudir de la tradicional jornada coneguda com a la “vesprada de Balls de Torrent”.

Divendres, 20 d’agost, serà el torn per a l’humor de la mà de Patricia Espejo i els seus monòlegs. L’auditori de la Casa de Cultura de Bétera també serà l’espai on es duga a terme aquest esdeveniment a les 20.00 hores.

Aquesta artista ja consagrada en el ‘Circuit Café Teatre València’, va començar en el Món de la comèdia l’any 2010.
Començaria presentant a altres còmics i a poc a poc s’aniria fent un lloc en l’estand up, resultant guanyadora de la quarta edició dels Premis Òpera de Monòlegs gràcies a la seua naturalitat i a la qualitat dels seus textos.

En televisió, ha treballat com a guionista en el programa ‘Dani & Flo’ i com a col·laboradora per a ‘Revista de Sociead’ (Levante TV) a més de gravar monòlegs per a Comedy Central‘El Club de la Comedia’‘Sopa de Gansos’‘Comediants’‘Late Motiv’‘La Resistencia’‘Las que faltaban’ y ‘Comedia Perpetua’, sent la guanyadora al Millor Monòleg del curs 2018-2019 i llegendari anell d’or de ‘Phi Beta’.

Finalment, el pròxim dissabte 21 d’agost es podrà gaudir del show de Mirco: Màgia, Il·lusionisme i Circ. L’espectacle serà a les 20.00 hores a l’auditori de la Casa de Cultura.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia