El Govern valencià va aprovar la setmana passada prorrogar fins al pròxim 6 de setembre, a les 23.59 hores, el toc de queda i la limitació a 10 persones de reunions socials i familiars en 68 municipis de la Comunitat Valenciana amb més de 5.000 habitants -fins ara eren 77- que presenten un major risc epidemiològic.

Les noves mesures restringeixen la mobilitat nocturna entre la 01.00 i les 06.00 hores i la limitació de reunions socials i familiars a 10 només en els municipis que anem a adjuntar a continuació. Aquestes mesures han entrat en vigor aquesta matinada del 17 d’agost a les 00 hores i afectarà uns 2.600.000 valencians, la meitat de la població de la Comunitat Valenciana. No obstant això, de moment Bétera no forma part d’aquesta nova restricció.

De la província de València, els municipis afectats per aquestes limitacions són: Alboraya, Alcúdia de Crespins, Alfafar, Alginet, Almussafes, Benaguasil, Benetússer, Benigánim, Buñol, Canals, Cheste, Gandía, Godella, Guadassuar, L’Eliana, L’Olleria, Manises, Massanassa, Mislata, Montserrat, Picassent, Rafelbuñol, Requena, Riba-roja de Túria, Sagunto, Sueca, Torrent, Turís, València, Vilamarxant, Villanueva de Castellón y Xirivella.

En la província d’Alacant afecta a: Alfàs del Pi, Alicante, Almoradí, Altea, Aspe, Benidorm, Calp, Campello, Cocentaina, Dénia, Dolores, Finestrat, La Nucia, Monfort del Cid, Monóvar, Mutxamel, Novelda, Onil, Pedreguer, Pego, Santa Pola, Sant Vicent del Raspeig, Sax, Teulada, la Vila Joiosa, Villena i Xàbia.

En la província de Castelló els municipis amb limitació de mobilitat nocturna són: Alcalà de Xivert, Alcora, Benicarló, Benicassim, Castellón de la Plana, Oropesa del Mar, Peñíscola, Segorbe i Vall d’Uixó.

D’altra banda, les limitacions o noves restriccions que afecten a la Comunitat Valenciana de forma generalitzada a totes les poblacions i ciutats és la limitació d’aforament en:

– Espectacles i celebracions en interiors: es limita al 50% l’aforament en interiors amb un màxim de 1.500 persones i podran realitzar-se fins a les 00.30 hores.

– Piscines recreatives i spas: aforaments en interiors restringit al 50% de la seua capacitat.

– Esdeveniments esportius en recintes tancats: podran celebrar-se al 50% amb un màxim de 1.500 persones.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia