Des de fa unes dècades, la Nit del Rock de les Festes de Bétera s’ha convertit en un dels esdeveniments més esperats. Des de fa uns anys, aquesta nit se celebra habitualment el dia 17 d’agost, després de la Coetà del Gos. No obstant, pot variar i en algunes ocasions s’ha celebrat també el 18, 19 o 20 d’agost. A més a més, hi ha hagut anys que s’ha celebrat diverses nits de rock o una de rock i una altra de pop… El que està clar és que aquesta vetlada té lloc normalment en l’equador de les nostres festes majors.

En moltes ocasions, veïnes i veïns d’altres localitats s’acosten a gaudir d’aquesta nit. Doncs, els artistes de rock que solen vindre a actuar eixe dia són de reconeixement nacional.

Encara que no tenim vídeos de tots els anys, sí que hem pogut recopilar fragments audiovisuals d’alguns dels últims anys. A més a més, en aquest especial ha volgut col·laborar una veïna (Esme) amb els seus vídeos, els quals els hem combinat amb els nostres i hem mencionat l’autoria.

A continuació teniu el resum:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia