Bétera va acollir ahir el Musical Robin Hood La Llegenda. La Casa Auditori de Cultura de Bétera va ser l’espai escollit per a dur a terme aquest espectacle on grans i menuts van gaudir i participar activament.

I és que els assistents van tindre l’oportunitat de redescobrir la llegenda de Robin Hood com mai abans l’havien comptada, plena d’aventures, màgia, cançons originals i diversió per a tota la família.

El públic va trobar-se amb una llegenda coneguda per tots però amb matisos sorprenents que van arribar de la mà de nous personatges que canalitzen la narració, transformant la típica història de l’heroi en una obra de perfecta simbiosi entre el clàssic i el modern.

Hui dimecres, 18 d’agost, l’auditori de la Casa de Cultura de Bétera acollirà una vesprada de Balls Tradicionals i cant valencià a càrrec de les associacions Rondalla CordàGrup de Balls Tradicionals Gran Via de l’Est i la Colla Xe Que Burrà. Serà també a les 20.00 hores. D’aquesta manera, encara que de forma adaptada, les veïnes i veïns del poble podran gaudir de la tradicional jornada coneguda com a la “vesprada de Balls de Torrent”.

Divendres, 20 d’agost, serà el torn per a l’humor de la mà de Patricia Espejo i els seus monòlegs. L’auditori de la Casa de Cultura de Bétera també serà l’espai on es duga a terme aquest esdeveniment a les 20.00 hores.

Aquesta artista ja consagrada en el ‘Circuit Café Teatre València’, va començar en el Món de la comèdia l’any 2010.
Començaria presentant a altres còmics i a poc a poc s’aniria fent un lloc en l’estand up, resultant guanyadora de la quarta edició dels Premis Òpera de Monòlegs gràcies a la seua naturalitat i a la qualitat dels seus textos.

En televisió, ha treballat com a guionista en el programa ‘Dani & Flo’ i com a col·laboradora per a ‘Revista de Sociead’ (Levante TV) a més de gravar monòlegs per a Comedy Central‘El Club de la Comedia’‘Sopa de Gansos’‘Comediants’‘Late Motiv’‘La Resistencia’‘Las que faltaban’ y ‘Comedia Perpetua’, sent la guanyadora al Millor Monòleg del curs 2018-2019 i llegendari anell d’or de ‘Phi Beta’.

A continuació, oferim un vídeo de la jornada de Robin Hood.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia