Durant la celebració de les Festes d’Agost de Bétera, es realitzen també diferents sopars populars per als abonats a la festa d’eixe any.

Habitualment, centenars de persones acudeixen a eixe sopar popular celebrat a l’esplanada del recinte de l’Albereda de Bétera. Abans de les 21.00 hores es pot veure començar a veure, normalment, una llarga cua per assistir a aquest sopar en què les veïnes i veïns de Bétera es troben, relacionen i parlen, sobretot, de les festes que estan vivint intensament.

Entre apetitosos entrepans, com per exemple de pernil, formatge, llonganissa, olives i cacaus per picar, entre altres, va transcorrent aquest divertit sopar que s’ha convertit en una cita obligada per a tots aquells que tenen els tiquets corresponents de les targetes dels Majorals.

En acabar de sopar es replega les taules i, posteriorment, dona inici un acte festiu. Quasi sempre sol ser una revetla o discomòbil.

A continuació, oferim un vídeo amb fragments de l’any 2019 per a recordar aquests sopars populars.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia