L’auditori de la Casa de Cultura de Bétera va acollir ahir dimecres una vesprada de Balls Tradicionals i cant valencià a càrrec de les associacions Rondalla CordàGrup de Balls Tradicionals Gran Via de l’Est i la Colla Xe Que Burrà.

Al voltant de les 20.00 hores. donava el seu tret d’eixida aquest acte. D’aquesta manera, encara que de forma adaptada, les veïnes i veïns del poble van poder gaudir de la tradicional jornada coneguda com a la “vesprada de Balls de Torrent”.

Demà divendres, 20 d’agost, serà el torn per a l’humor de la mà de Patricia Espejo i els seus monòlegs. L’auditori de la Casa de Cultura de Bétera també serà l’espai on es duga a terme aquest esdeveniment a les 20.00 hores.

Aquesta artista ja consagrada en el ‘Circuit Café Teatre València’, va començar en el Món de la comèdia l’any 2010.
Començaria presentant a altres còmics i a poc a poc s’aniria fent un lloc en l’estand up, resultant guanyadora de la quarta edició dels Premis Òpera de Monòlegs gràcies a la seua naturalitat i a la qualitat dels seus textos.

En televisió, ha treballat com a guionista en el programa ‘Dani & Flo’ i com a col·laboradora per a ‘Revista de Sociead’ (Levante TV) a més de gravar monòlegs per a Comedy Central‘El Club de la Comedia’‘Sopa de Gansos’‘Comediants’‘Late Motiv’‘La Resistencia’‘Las que faltaban’ y ‘Comedia Perpetua’, sent la guanyadora al Millor Monòleg del curs 2018-2019 i llegendari anell d’or de ‘Phi Beta’.

A continuació, oferim també un vídeo de la vesprada d’ahir.

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia