Bétera va començar a repartir la setmana passada la seua icona més emblemàtica per a fer honor a les seues Festes de les Alfàbegues. Enguany s’estan vivint des del cor, però des del Consistori no han volgut que les nostres Festes passen per alt.

Les alfàbegues són el símbol d’identitat de totes les veïnes i veïns de Bétera, per la qual cosa enguany també s’han repartit.

Un any més, s’ha tornat a homenatjar els sanitaris que van estar i continuen estant al capdavant d’aquesta pandèmia.

D’aquesta manera, les Alfàbegues s’han repartit pels edificis municipals, el Centre de Salut, Hospital de Llíria i Arnau de Vilanova, les residències del municipi, els principals llocs turístics de València, institucions de la Comunitat Valenciana així com poblacions veïnes perquè puguen gaudir també de l’aroma que els Alfàbegues desprenen.

Ací tenim alguns exemples de les Alfàbegues en algunes dependències municipals. En la imatge principal,

una de les nostres alfàbegues es troba en la Sala de Cristall de l’Ajuntament de València.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia