Bétera acollirà una Gran Festa Aquàtica a la piscina del poliesportiu Municipal de la localitat el pròxim 3 de setembre.

Organitzada per la regidoria municipal de Joventut, aquesta celebració es durà a terme des de les 11.00 i fins a les 14.00 hores.

Qui desitge assistir podrà aconseguir la seua invitació per a la festa aquàtica participant en la resta d’activitats de Bétera Estiu Jove’21.

En aquest sentit, cal recordar que els joves de Bétera podran gaudir aquestes pròximes setmanes de diverses activitats organitzades pel Consell Juvenil perquè gaudisquen de les seues vacances.

Les pròximes activitats previstes són les següents:

  • Dia de jocs de taula a l’aula juvenil el pròxim dijous 26 d’agost.
  • Gymcana per a equips, jocs i proves per a buscar i trobar “L’Alfàbega Daurada′” als carrers de Bétera el pròxim dimecres 1 de setembre.

Les places per a participar en aquestes activitats són limitades. Qui desitge participar en aquestes activitats deurà inscriure’s i sol·licitar més i informació al següent correu o en el següent telèfon: juventud@betera.es o Tel.647380310.

Quant a la  Gran Festa Aquàtica els assistent tindran l’oportunitat de gaudir de música, tobogans i paddle surf en la piscina del Centre Esportiu.

Tots els detalls al complet podeu trobar-los en les imatges adjuntes d’aquesta notícia.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia