Una veïna de Bétera ens ha enviat unes imatges com a exemple del que ocorre, a voltes, en aquesta zona pròxima al barranc de Carraixet. Segons ens comenta, la gent deixa els cartons fora del contenidor pertinent i li toca netejar-ho per mantindre la zona en condicions.
Les imatges que ens envia fan referència a un penja-robes i caixes d’una recent mudança. En tot i això, diu que el contenidor on està el penja-robes encara es manté més o menys en condicions, habitualment, però el contenidor més pròxim al barranc sempre està ple. 

Per aquest motiu, demana una solució i ajuda perquè que entre totes i tots, puguem mantindre neta aquesta zona. En aquest sentit, també ens indica que quan ho ha comentat a la Policia Municipal sembla que ho han comunicat ràpidament i ho han netejat. No obstant això, la gent de seguida torna a omplir la zona d’escombraries.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia