La penya coetera Vol Lliure va inaugurar ahir dijous, 19 d’Agost, la seua nova pàgina web: https://www.vol-lliure.es/

Es tracta d’un nou projecte que s’estrena amb gran il·lusió i passió per a totes les veïnes i veïns de Bétera i més enllà.

En aquesta pàgina mostren l’activitat de la seua associació i també parla del Poble Coeter, així com de part de la nostra història, entre altres molts més assumptes interessants. Els visitants del nou web també podran gaudir de magnífiques fotogaleries i vídeos.

Des de la penya esperen que a totes i tots ens agrade i agraeixen la contribució de la nostra població a fer aquesta tradició tan única i especial.

La Penya Vol Lliure es va fundar en l’any 2013 i és una associació cultural compromesa amb les tradicions i costums de Bétera. En aquest sentit, la seua labor principal és treballar per la promoció i conservació de l’ús tradicional de la pólvora i el foc a les nostres festivitats.

Habitualment, quan no hi ha pandèmies que impedeixen el transcurs normal d’una etapa, l’any comença per a ells en el mes de novembre (aproximadament), fent un dinar per a rebre als nous socis, fent aquest dia la foto oficial de grup.

Aquesta penya participa en Sant Antoni, fent habitualment un llançament de coets de luxe i una coetà de caixons. D’altra banda, cada any organitza un concurs de dibuix infantil per a xiquets de primària, on la temàtica principal són els elements essencials de les nostres festes com les Alfàbegues i els Coets. Així mateix duu a terme un concurs de paelles, habitualment en el mes de juny. També participa en la Cordà i Coetà de les Festes de Bétera, el dia 16 d’agost i han participat en la Festivitat del Cristo de la Protecció. Fa uns anys, a més, va organitzar per primera vegada un concurs de muntatge de gàbies i materials per protegir les façanes al seu compte d’Instagram, resultant ser tot un èxit de participació.

L’any passat, per a mantindre viva la tradició encara que fora des de casa, Vol lliure va confeccionar unes banderes per a penjar en els balcons i finestres.

A continuació, adjuntem el vídeo que Vol Lliure ha realitzat per a la presentació de la seua pàgina web:

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia