Ahir divendres, 20 d’agost, va ser el torn per a l’humor de la mà de Patricia Espejo i els seus monòlegs. L’auditori de la Casa de Cultura de Bétera va ser l’espai on es va dur a terme aquest esdeveniment a les 20.00 hores.

Abans de Patricia Espejo, va actuar un altre monologuista per a anar escalfant motors, posteriorments va arribar el torn de Patricia Espejo.

Aquesta artista ja consagrada en el ‘Circuit Café Teatre València’, va començar en el Món de la comèdia l’any 2010.
Començaria presentant a altres còmics i a poc a poc s’aniria fent un lloc en l’estand up, resultant guanyadora de la quarta edició dels Premis Òpera de Monòlegs gràcies a la seua naturalitat i a la qualitat dels seus textos.

En televisió, ha treballat com a guionista en el programa ‘Dani & Flo’ i com a col·laboradora per a ‘Revista de Sociead’ (Levante TV) a més de gravar monòlegs per a Comedy Central‘El Club de la Comedia’‘Sopa de Gansos’‘Comediants’‘Late Motiv’‘La Resistencia’‘Las que faltaban’ y ‘Comedia Perpetua’, sent la guanyadora al Millor Monòleg del curs 2018-2019 i llegendari anell d’or de ‘Phi Beta’.

Després de Patricia Espejo, un altre monologuista va ser l’encarregat de posar el punt i final a la vesprada d’humor.

Finalment, hui dissabte 21 d’agost, es podrà gaudir del show de Mirco: Màgia, Il·lusionisme i Circ. L’espectacle serà a les 20.00 hores a l’auditori de la Casa de Cultura.

D’altra banda, aquest cap de setmana també podrem gaudir del cinema d’estiu.

Hui dissabte, 21 d’agost, la sessió serà a les 22.30 hores en les instal·lacions de ‘Frutos Bétera’ (Avinguda Alcalde Vicente Cremades Alcacer).

A més a més, demà diumenge, 22 d’agost, la sessió es durà a terme a les 22.00 hores en la Pista de Futbol R-7 de la urbanització Torre en Conill.

El preu de l’entrada és de 4’50 euros i la pel·lícula escollida per a aquest cap de setmana és la comèdia familiar de dibuixos animats coneguda com “Hotel Transilvania. Transformania”.
A continuació, oferim un vídeo de la vesprada d’ahir:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia