La Generalitat Valenciana ha iniciat actuacions de millora de la connectivitat ciclopeatonal de la CV-35 amb un nou carril en l’enllaç del Parc Tecnològic a Paterna, “amb l’objectiu de permetre a vianants i ciclistes, travessar aquesta carretera de manera segura i afavorir una mobilitat sostenible”, ha assenyalat el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España.

“Fins hui no existia una connexió d’aquestes característiques -ha explicat el titular d’Obres Públiques-, i per a donar resposta a aquesta necessitat s’està procedint a l’execució d’aquest projecte, la fi del qual és dotar de permeabilitat ciclista i per als vianants a aquesta àrea”.

“Per a això, i per a continuar millorant la seguretat del nostre sistema viari al mateix temps que s’afavoreix la seua integració amb els entorns urbans, es realitzarà una inversió de 420.000 euros en aquestes obres”, ha explicat Arcadi España.

L’actuació consisteix fonamentalment en la construcció d’un carril de ciclovianants que, amb punt de partida en la zona urbana industrial existent al sud de l’enllaç, connecte amb el marge oposat de la CV-35 i, en concret, amb la zona nord del Parc Tecnològic.

La iniciativa es materialitzarà mitjançant l’adaptació de l’actual plataforma del pas superior de la CV-35, on es reduirà l’amplària destinada al trànsit de vehicles, i es construirà un nou itinerari ciclopeatonal.

El nou itinerari ciclopeatonal discorrerà sobre la plataforma de l’estructura que dona accés al Parc Tecnològic, on també es reduirà l’amplària dels carrils destinats al trànsit de vehicles per a ampliar la de la vorera existent amb una millora de la seua funcionalitat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia