Fa unes setmanes, un veí de Bétera ens va enviar unes imatges  qualificant de “vergonya” l’estat en què havien quedat els bancs ubicats en un parc infantil de la localitat a prop d’un supermercat: clic ací per a veure la informació inicial.

Segons explicava i s’apreciava a les imatges, semblava que algú havia untat tot el mobiliari de la zona amb greix industrial.

Fa uns dies, aquest mateix veí va contactar amb l’equip de Betera.com per a informar sobre l’estat actual d’aquest espai. Així, ens ha enviat unes noves imatges i ens ha explicat que la situació del parc està pitjor.

“El meu fill hui s’ha tacat la mà perquè ha anat amb emoció i no m’ha donat temps a parar-lo”, declara.

A més de fer-nos sabedors a nosaltres, ens comenta que ho ha tornat a comunicar a l’Ajuntament a través de la seua APP Bétera en Línia  perquè puguen dur a terme una solució.

A continuació, adjuntem les imatges que ens ha enviat i preguem a la ciutadania respecte pel nostre entorn i manteniment del nostre mobiliari urbà perquè totes les nostres veïnes i veïns puguen gaudir d’ell com cal.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia