Durant les Festes de Bétera, encara que habitualment es duen a terme actes que mai varien, en moltes ocasions s’introdueixen algunes novetats.

Així, podríem parlar de la festa de l’espuma. Aquesta festa se celebra des de l’any 2013, després de l’Ofrena de les Alfàbegues, per a refrescar-se. El citat esdeveniment podria considerar-se com una alternativa a la famosa “Cuba”.

D’altra banda, alguns anys s’han afegit algunes activitats més com la Color Party de l’any 2016. En aquest mateix any, dins de la ja tradicional vesprada de Pilota Valenciana, es va realitzar un xicotet homenatge al pilotari de Bétera, Batiste Ribes. D’aquesta manera, es feia entrega d’un trofeu de reconeixement a la viuda de Batiste Ribes, punter històric de la pilota valenciana que ens va deixar el mes d’abril de 2016.

La seua viuda, Maruja Morla, que va faltar aquest 2021, va estar acompanyada pel seu net Hèctor Ribes. Unes cançons i versos dedicats i una partida a llargues van servir per a tancar l’homenatge a l’esportista.

L’any 2018 i l’any 2019 es va celebrar les primeres edicions de “Dones Grans”, en homenatge a diferents dones del nostre municipi.

En l’any 2019, com a alternativa al Mercat Medieval, es va muntar un mercat de “Món de Fantasia”, acompanyat d’un gran parc de jocs infantils.

En aquest mateix any, després de la tradicional cavalcada de disfresses, es va poder degustar una truita gegant,

Ací teniu un vídeo amb fragments d’alguns d’aquests esdeveniments.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia