Eren al voltant de les 09.00 hores, quan els actuals Majorals es reunien en la Plaça del Mercat per a anar tots junts a recollir a les seues Obreres. Encara que les Festes de Bétera no s’han celebrat de la forma habitual, aquesta colla no ha volgut perdre la il·lusió i han intentat mantindre viu l’esperit de la nostra festa.

Així, des de la mateixa plaça, s’han dirigit cap a la casa de l’Obrera Casada Madeleine. El confeti, la pólvora, els aplaudiments i les voltetes no han faltat.

Seguidament, la colla s’ha desplaçat cap a la casa de l’Obrera Fadrina, Alba. Allí els esperava també tota la família.

La pròxima parada ha sigut en casa de l’Obrera Manoli i, finalment, en la de Paula. Des d’allí, les Obreres i Majorals han tornat cap a la plaça on viu Alba, acompanyats d’alguns familiars de les Obreres. En aquesta plaça, els Majorals havien preparat un xicotet acte on han fet lectura d’un document on les Obreres i el President dels Majorals es comprometien a seguir mantenint el càrrec “Contra vent i Marea”.

Cada Obrera ha signat el seu document i el President dels Majorals (Miguel Ángel Herrera) i la resta de Majorals han signat un altre document conjunt. Posteriorment, els Majorals han entregat com a obsequi una samarreta a les Obreres amb tots els noms de cada Majoral.

En acabar aquest xicotet acte, han procedit a fer una picadeta en la plaça, a càrrec de les quatres Obreres i de les seues famílies. Des d’ací, s’han dirigit a missa.

A continuació, oferim un vídeo del matí:

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia