(EFE) El passat 5 d’agost agents de la Guàrdia Civil de Cortes de Pallás van efectuar un registre en un domicili de Millares, on van trobar 490 plantes de marihuana, amb un pes de 36 quilograms, a més de la instal·lació necessària per al cultiu en interior, que era proveïda de subministrament elèctric des de la xarxa pública. Aquesta operació va començar el passat 22 de maig, quan la Guàrdia Civil va tindre coneixement d’un possible cultiu en una casa de la població

Aquest mateix dia els investigadors van localitzar, en la localitat de Dos Aguas, a un dels autors i van procedir a la seua detenció. És un home de 37 anys, de nacionalitat espanyola, i sobre ell pesa una acusació per un delicte contra la salut pública i frau de fluid elèctric.

 

El dia 10 d’agost els agents van identificar a un segon responsable d’aquest cultiu, un home de 32 anys, de nacionalitat espanyola, que també va ser detingut.

A més d’aquesta operació, el passat 7 d’agost, agents de Riba-roja de Túria van realitzar un registre en una parcel·la, dins d’aquest terme municipal en la qual van trobar dos hivernacles amb un total de 66 plantes de marihuana.

El propietari de la finca va ser igualment detingut per un delicte contra la salut pública.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia