Bétera va aprovar, fa unes setmanes, el projecte “Taller d’Ocupació Bétera IV”. Aquesta iniciativa compta amb una subvenció total de 724.075’20 euros i està destinada a persones en situació de desocupació.

El procés de selecció dels candidats es realitzarà al mes de setembre i el projecte començarà la fi de desembre amb una duració de 12 mesos. Aquesta iniciativa permetrà a 30 alumnes-treballadors que adquirisquen formació oficial acreditada amb certificats de professionalitat de nivells 1, 2 i 3 en l’especialitat de Jardineria, Administració i Disseny de Productes Gràfics, els quals estaran contractats durant aquest temps.

Les persones interessades a realitzar aquest programa han d’inscriure’s en l’Espai Labora de Burjassot com a demandants de taller d’ocupació en les següents especialitats:

– AGAO0108: ACTIVITATS AUXILIARS EN VIVERS, JARDINS I CENTRES DE JARDINERIA.

– AGAO0208: INSTAL·LACIÓ I MANTENIMENT DE JARDINS I ZONES VERDES.

– ADGG040: OPERACIONS AUXILIARS DE SERVEIS ADMINISTRATIUS I GENERALS.

– ADGG0208: ACTIVITATS ADMINISTRATIVES EN LA RELACIÓ AMB EL CLIENT.

– ARGG0110: DISSENY DE PRODUCTES GRÀFICS.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia