La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública va llançar, fa unes setmanes, una campanya massiva per a donar una nova oportunitat al les persones que no han acudit a la cita per a vacuna-se contra la COVID-19. Les persones que es troben en aquesta situació rebran o han rebut en el mòbil un missatge de text.

El SMS inclou un enllaç on la persona pot seleccionar, d’entre quatre opcions, la setmana o setmanes que millor s’adapta a la seua disponibilitat. D’aquesta manera, la persona que no s’haja vacunat contra la COVID-19 malgrat haver sigut convocada, rebrà una nova cita per a alguna de les setmanes que haja indicat que està disponible per a la vacunació.

“Aquesta iniciativa cerca repescar als qui en el seu moment no van poder acudir a vacunar-se perquè tenien alguna altra cita ineludible, per motius de salut, perquè tenien dubtes o, simplement, es van despistar. No s’ha de deixar passar aquesta nova oportunitat perquè la vacuna contra la COVID-19 funciona. És la millor forma que tenim per a tallar les cadenes de transmissió del virus i salvar vides”, ha recordat la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia