La ciutadania pot votar ara al veí de Bétera, Marcos Ludeña perquè puga aconseguir ser seleccionat per a la Competició Xarxa Bull Cup.

Qui ho desitge, pot votar-lo a través del següent enllaç:

https://m.facebook.com/story.phpstory_fbid=10159205016914333&id=28020289332, comentant “Marcos Ludeña 🇪🇸“.

Cal indicar que l’any passant, ja es va dur a terme aquesta iniciativa perquè perquè els aficionats pogueren votar pel esportista que preferien per a portar la Pitrera Daurada en l’Esdeveniment de Selecció.

Enguany, la campanya de Golden Bib s’ha dut a terme de manera virtual perquè els entusiastes puguen fer costat al seu favorit.

Per tant, el que cal fer és copiar el nom del favorit de la llista, la qual es troba publicada en l’enllaç indicat anteriorment, i pegar en la secció de comentaris a continuació (aquesta és l’única manera de votar).

La data límit és el dimarts 31 d’agost a les 6.00 pm CEST i el més votat durà la pitrera d’or virtual. És una excel·lent manera de mostrar el teu suport al teu favorit i no influeix de cap manera en la selecció de pilots per a la Xarxa Bull MotoGP Rookies Cup 2022.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia