Desde el club de trail BxM Bétera duen a terme, una vegada a l’any, una jornada de recollida de fem per la zona de Porta Coeli (Serra). Enguany el club ha decidit fer-la dins del terme municipal de Bétera i ha demanat a l’Ajuntament del municipi col·laboració per Xarxes Socials perquè s’apunte qui vulga. 

En aquest sentit, aquesta jornada de neteja i totes les que realitza el club consisteixen a netejar zones on els serveis habituals no arriben, com ara barrancs o cunetes. Entre la neteja que s’efectua, es  recullen botelles, llandes, mascaretes o les burilles dels cigarrets.

La jornada d’enguany serà el pròxim 4 de setembre, en la zona de Pla de Colom.

El punt de trobada per a començar la jornada serà l’aparcament del Poliesportiu Municipal de Bétera, a les 09.00 hores, Per a inscriure’s cal enviar un correu amb nom, cognoms i DNI a medioambiente@betera.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia