(EFE) Els equips de rescat han localitzat sense vida el cos d’un menor baix els enderrocs de l’edifici esfondrat ahir dimecres en la localitat castellonenca de Peníscola, segons informa el servei d’emergències de la Comunitat Valenciana en el seu canal de Twitter.

Un equip psicosocial s’ha mobilitzat per a atendre la família, mentre continuen els treballs per a localitzar a una altra persona, una dona que roman baix els enderrocs, d’on sí que van poder traure amb vida a un jove que havia quedat atrapat entre l’escombraria.

Uns 140 efectius dels diferents serveis d’emergència i seguretat continuen treballant en les labors de desenrunament de l’edifici col·lapsat que es troba en una urbanització de segones residencia.

L’edifici, de tres altures i d’uns vint apartaments, es va esfondrar a última hora de la vesprada d’ahir a la urbanització Font Nova de Peníscola, quedant bastant afectat.

Es desconeixen les causes del succés, de moment.

Fins al lloc es van traslladar cinc dotacions de bombers, personal de les unitats de rescat i salvament, de la unitat canina i de la unitat de maquinària i logística, així com tres SAMU i un suport vital bàsic.

Així mateix, la Policia Local de Peníscola va avisar als tècnics en estructures perquè es traslladaren al lloc amb la finalitat de revisar la situació de l’edifici.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia