La província de València ha estat representada per diversos esportistes en els Jocs Olímpics i Paralímpics de Tòquio. Dins del llistat d’aquests esportistes, es troba el nostre veí de Serra i membre del CEA Bétera. TriatlóHéctor Català qui participarà  als jocs paralímpics de Tòquio la matinada del pròxim dissabte, 28 d’agost.

De fet, l’Ajuntament de Serra (municipi d’on és veí) ha elaborat un vídeo per desitjar-li sort.

El vídeo ha comptat amb la participació del veïnat que ho ha considerat després de ficar dos punts de trobada per recollir les imatges. A més a més,  de diferents dies en què s’han recorregut diferents carrers del municipi.

Podeu veure el vídeo fent click sobre l’enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=gkKXx-XBPik&ab_channel=AyuntamientodeSerra.

A conseqüència de la crisi sanitària global provocada pel coronavirus Covid-19, el Comité Olímpico Internacional (COI) i el Govern del Japó es van veure obligats a ajornar els Jocs un any. Així, la cita paralímpica de 2020 se celebrarà aquest 2021 i està previst que reunisca 4.400 esportistes amb discapacitat física, intel·lectual, visual o paràlisi cerebral, arribats almenys de 160 països.

Les cerimònies d’inauguració i clausura, que se celebraran els dies 24 d’agost i 5 de setembre, tindran lloc en l’Estadi Olímpic assignat a l’atletisme i situat en Heritage. Les altres instal·lacions no esportives seran l’hotel de la Família Paralímpica i el Centre Internacional de Premsa i Radiodifusió, tots dos en la Badia, i la Vila Paralímpica, situada estratègicament en la intersecció de les dues àrees.

De manera més detallada, cal dir que els Jocs Paralímpics comptaran amb 21 seus de competició repartides sobretot en dues zones de la ciutat: la d’Heritage (7), que compta amb algunes instal·lacions usades en 1964, i la de la Badia (11), amb un disseny urbà més avantguardista. Fora d’aquestes dues àrees es disputaran el tir (en el Camp de Tir d’Asaka), el ciclisme en carretera (en el Circuit Internacional de Fuji) i el de pista (en el Velòdrom d’Izu).

Des de Betera.com li volem desitjar moltíssima sort a Héctor Català en aquesta aventura esportiva. Anirem informant-vos dels seus èxits dins els jocs paralímpics.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia