El cinema d’estiu torna aquest cap de setmana, dissabte i diumenge 28  i 29 d’agost.

Hui dissabte, 28 d’agost, la sessió serà a les 22.30 hores en les instal·lacions de ‘Frutos Bétera’ (Avinguda Alcalde Vicente Cremades Alcacer).

A més a més, demà diumenge, 29 d’agost, la sessió es durà a terme a les 22.00 hores en la Pista de Futbol R-7 de la urbanització Torre en Conill.

El preu de l’entrada és de 4’50 euros i la pel·lícula escollida per a aquest cap de setmana és la comèdia de dibuixos animats familiar coneguda com “El Bebé Jefazo. Negocios en familia”.

El passat 6 d’agost es va estrenar n cinemes  “El Bebé Jefazo. Negocios en familia”, la segona part de l’èxit de taquilla nominat a l’Oscar en 2018.

José Coronado ha tornat a oferir la seua veu al protagonista, Ted Templeton, i a ell s’uneix Nicolás Coronado posant la seua veu a Tim Templeton, el germà major del ‘Bebé jefazo’.

Sinopsis

Els germans Templeton ja són adults i el pas del temps els ha distanciat. Tim és un pare de família i Ted és el director general d’un fons d’inversió. Quan la xicoteta Tina, una de les filles de Tim, revela que és una superagent secreta de BabyCorp, els germans Templeton tornaran a unir-se de la manera més insospitada, replantejant-se el significat de la família i descobrint així el que de veritat importa.

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia