El consistori de Bétera ha informat, a través de ban ordinari i en l’apartat de “Bans” de la seua App Bétera en Línia, que aquest dimarts 31 d’agost i el dimecres 1 de setembre les persones majors de 12 anys podran acudir al Centre de Vacunació Massiva de Bétera, situat en les instal·lacions de casa Nebot (C/ Estació, 5) sense cita prèvia per a rebre la vacuna de la Covid-19.

En aquest sentit, es detalla el següent:
– Només han d’acudir en l’Edifici de Casa Nebot aquelles persones majors de 12 anys que no hagen rebut cap dosi de vacunació.

– Es podrà acudir des de les 8.30 hores fins a les 20.00 hores.

– Les persones hauran de portar la seua targeta sanitària SIP i DNI.

Una vegada més, es prega als veïns que actuen amb responsabilitat i respecten la normativa de seguretat sanitària vigent.

Administració de vacunes

Cal destacar que, la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública té previst destinar aquesta setmana 231.000 dosi de vacunes (200.200 de Pfizer i quasi 31.000 de Moderna) per a completar la pauta de vacunació en persones d’entre 39 i 12 anys, és a dir, nascudes entre 1982 i 2009.

En total, durant aquesta setmana s’administraran 277.040 dosi, la major part de les quals (231.000) es destinaran a completar la pauta de vacunació d’aquelles persones que estan pendents de rebre la segona dosi.

“Estem en la recta final de la campanya d’immunització, administrant ja la segona dosi en les franges d’edat més joves, i amb això, estenent la protecció amb pauta completa a tots ells”, ha assenyalat en un comunicat la consellera de Sanitat, Ana Barceló.

“A més, durant aquesta setmana seguirem amb la campanya de recaptació en la qual estem immersos. Aquesta repesca ens ocuparà fins a les dues primeres setmanes de setembre”, ha afegit la consellera.

D’aquesta manera, 43.220 dosi són per a continuar amb la recaptació de persones que estan pendents de ser inoculades pel fet que no han pogut acudir a la seua cita per diversos motius o aquelles que van especificar les setmanes que no anaven a romandre en la Comunitat per estar de vacances.

A més, la resta de les dosis fins a completar les 277.040, s’administraran en persones vacunades amb Astrazenca i pendents de la segona dosi, a personal de nova incorporació en els centres sanitaris, persones en condicions d’alt risc i personal d’empreses.

Per laboratoris, el gruix de vacunes d’aquesta setmana, un total de 229.319 dosi, torna a ser del laboratori Pfizer. D’altra banda, s’inocularan 46.577 dosi de la vacuna de Moderna. De *AstraZeneca s’inocularan 1.094 dosi i, finalment, de Janssen 50 dosi.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia