El Centre Artístic Musical de Bétera (CAMB) ha informat que continua obert el període de matrícula per al curs 2021-2022. Mitjançant la seua pàgina web clic ací podeu trobar tota la informació referent al nou curs, així com l’enllaç a la matrícula telemàtica.

Des del CAMB conviden a les veïnes i veïns a viure la música de més a prop, des dels 3 anys, amb ratis reduïts, inici de la pràctica instrumental amb un instrument cedit.

L’aprenentatge musical no té edat  i també hi ha classes exclusives per adults, per donar eixida a eixes inquietuds.

Qui desitge saber més informació sobre les instruccions de matrícula pot dirigir-se al següent enllaç: clic ací.

L’imprés de la matrícula ha d’omplir-se amb lletra clara i en tots els seus apartats. Aquest haurà d’entregar-se en secretaria o de manera telemàtica al correu: musicabetera@musicabetera.es

L’elecció d’horaris s’efectuarà al setembre, per especialitats i seguint el criteri acordat per la Comissió de Coordinació Pedagògica que es farà públic.

Les classes de piano complementari, seran opcionals per als alumnes d’Ensenyaments Elementals de 3r i 4t, així com els d’Ensenyaments Professionals. Les classes seran de 30 minuts setmanals. Igualment, seran opcionals les classes de música de cambra per als alumnes de 3r d’Ensenyaments Professionals.

El Centre Artístic Musical de Bétera estableix un preu especial per als alumnes que estudien instruments integrats en les agrupacions del centre (banda, orquestra o cor) i que arribat el moment s’incorporen a aquestes.

S’aplicaran descomptes en els casos de família nombrosa que s’acredite.

A continuació, compartim un vídeo del canal YouTube del Centre Artístic Musical de Bétera, on es fa un recorregut per les instal·lacions de l’escola per poder conéixer-les millor.

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia