Si l’oratge no ho impedeix, Bétera acollirà una Gran Festa Aquàtica a la piscina del poliesportiu Municipal de la localitat el pròxim divendres, 3 de setembre.

Organitzada per la regidoria municipal de Joventut, aquesta celebració es durà a terme des de les 11.00 i fins a les 14.00 hores.

Qui desitge assistir encara pot aconseguir, aquesta vesprada, la seua invitació per a la festa aquàtica participant en l’última de les activitats de Bétera Estiu Jove’21.

En aquest sentit, cal recordar que els joves de Bétera han pogut gaudir aquestes setmanes de diverses activitats organitzades pel Consell Juvenil perquè gaudiren de les seues vacances.

La pròxima activitat tindrà lloc hui dimecres, 1 de setembre, a la vesprada. Es tracta de la Gymcana per a equips, jocs i proves per a buscar i trobar “L’Alfàbega d’Or” als carrers de Bétera.

Les places per a participar en aquestes activitats són limitades. Qui desitge participar en aquestes activitats deurà inscriure’s i sol·licitar més i informació al següent correu o en el següent telèfon: juventud@betera.es o Tel.647380310.

Quant a la  Gran Festa Aquàtica els assistents tindran l’oportunitat de gaudir de música, tobogans i paddle surf en la piscina del Centre Esportiu.

Tots els detalls al complet podeu trobar-los en les imatges adjuntes d’aquesta notícia.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia