El departament municipal de Joventut de Bétera ha organitzat un curs de formació permanent d’Animació Hospitalària.

Aquesta formació va dirigida a joves d’entre 16 i 30 anys.

La duració del curs és de 20.00 hores i es durà a terme online.

Aquesta formació és gratuïta i s’impartirà del 27 de setembre al 17 de novembre.

Les persones interessades hauran de formalitzar les seues inscripcions a través del següent correu electrònic: juventud@betera.es o en el següent número de telèfon: 647 380 310.

D’altra banda, la matrícula s’haurà d’efectuar a través d’instància genèrica en el registre de l’Ajuntament del municipi o en la seu electrònica.

El termini per a realitzar la inscripció és fins al 22 de setembre.

Abast Animació  serà l’encarregada d’impartir aquesta formació. Es tracta d’una entitat no lucrativa prestadora de serveis a la joventut, fundada a Alacant l’any 2001 i que actualment compta amb seus operatives a Sant Joan d’Alacant i València, on es troba el seu domicili social.

L’entitat és titular de l’escola d’animadors i animadores juvenils EOAJ-ABAST, homologada per la Generalitat Valenciana, a través de GENERALITAT JOVE – IVAJ, per a impartir a l’empar de la normativa vigent actual (Decret 86/2015, de 5 juny, del Consell, pel qual es desenvolupa reglamentàriament la Llei /2010, de Joventut, de la Comunitat Valenciana) cursos oficials de formació en matèria d’animació juvenil (monitor/a d’activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil, director/a d’activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil, formador/a d’animadors/as i cursos de formació permanent).

Com a entitat no lucrativa que presta serveis a la joventut, Abast Animació desenvolupa la seua labor en estret contacte tant amb els destinataris naturals de la seua intervenció com amb els actors que influeixen en la infància i la joventut. La seua sensibilització cap al voluntariat i fonamentalment cap a la participació social com a estratègia irrenunciable per a la transformació social, cultural i educativa, els ha portat a dissenyar un Pla de Promoció del Voluntariat amb l’objectiu de contribuir a la construcció d’un model de ciutadania més just, més solidari, més coherent i més compromés.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia