(EFE) La Guàrdia Civil va detindre aquest divendres a un home després d’apunyalar mortalment a la seua mare i ferir al seu pare en el domicili familiar situat en la localitat valenciana de Moncada.

El succés, segons han confirmat fonts d’aquest cos, es va produir al voltant de les 12.00 hores en un habitatge del carrer Pintor Sorolla d’aquest municipi. El Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències van informar de la intervenció, al voltant de les 12.20 hores, de dues unitats del SAMU, una de les quals va confirmar la defunció de la dona de 80 anys d’edat. L’altra unitat va assistir a un home de 83 anys per ferides d’arma blanca. El ferit va ser traslladat a l’Hospital La Fe de València sense que de moment haja transcendit més informació sobre el seu estat.

Les primeres informacions apunten al fet que l’agressor poguera patir algun tipus de trastorn mental, si bé les circumstàncies d’aquest crim encara s’estan investigant.

Veïns del presumpte autor del parricidi han manifestat la seua commoció davant el succés i la seua sorpresa, ja que asseguren que mai van escoltar discussions en l’habitatge i que el presumpte autor dels fets mantenia bona relació amb els seus pares i amb ells.

Un dels veïns de l’immoble on es van produir els fets ha relatat que mai va escoltar discussions en l’habitatge familiar i que el detingut “tractava sempre bé als seus pares”, als qui acompanyava al metge i a comprar, els portava la compra i “feia una vida normal”.

Una altra de les veïnes ha esclatat a plorar en conéixer la notícia i ha lamentat els fets, al mateix temps que ha assegurat que el suposat autor dels fets cuidava molt bé dels seus pares.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia