Al llarg d’aquests últims quatre dies hem realitzat diferents notícies relacionades amb les Falles de València de 2021. Com tots sabeu, han sigut unes Falles atípiques i a Bétera no s’han celebrat. No obstant això, les nostres veïnes i veïns del Món Faller han dut també aquestes festes al seu cor i alguns, inclòs, han participat en elles d’alguna manera o altra.

Per aquest motiu, l’equip de Betera.com vol tancar aquest diumenge amb un especial relacionat amb un dels actes més emotius de les Festes Josefines. Doncs, hem pogut saber que algunes veïnes i veïns del municipi han desfilat davant la “Geperudeta” aquest 2021 per oferir-li el seu ram de flors.

Eres de Bétera (resident o nascut) i has participat enguany a València a l’Ofrena de flors a la Mare de Déu dels Desemparats?

Si és així i tens alguna imatge que t’agradaria que formara part del nostre especial de hui a les 20.00 hores, pots enviar-la a betera@betera.com o al 679947651, fins hui a les 19.00 hores.

* Les imatges que s’envien després de les 19.00 hores, és molt possible que ja no puguen entrar en l’especial. Doncs, tot necessita un temps de preparació i organització.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia