Com havíem anunciat en la primera publicació de la jornada de hui, volíem tancar el diumenge amb un especial de Falles 2021, relacionat amb un dels actes més emotius de les festes josefines: l’Ofrena Floral.

I és que algunes veïnes i veïns del municipi (resident o nascuts a Bétera) han desfilat davant la “Geperudeta” aquest 2021 per oferir-li el seu ram de flors. Algunes d’aquestes falleres o fallers són membres de comissions falleres de València, però altres formen part de comissions de Bétera.

En aquest sentit, les falleres o fallers de falles locals solen viure el dia de l’ofrena a la Mare de Déu dels Desemparats a la nostra localitat. Cada 18 de març, es congreguen a l’Avinguda Constitució per a ofrenar-li el seu ram de flors a la imatge de la verge que est troba a l’església dels Desemparats de la població. Com enguany no s’han celebrat les festes josefines a Bétera, han tingut l’oportunitat de desplaçar-se cap a la ciutat de València i oferir-li el seu ram a la verge de la Basílica, en un any atípic però no menys emocionant.

A continuació, compartim unes imatges que algunes d’aquestes falleres i fallers ens han enviat a través de les diferents víes que hem facilitat. Gràcies a totes i tots per fer-ho possible!

Ana Navarro i Alagarda, Fallera Major de la Falla Maestro Rodrigo – General Avilés de València (1ª Falla en desfillar en l’Ofrena de 2021).
María Cáceres i Soriano. Fallera des de fa anys de la F.G.V. del Sud de Bétera i que enguany també va voler viure l’Ofrena a València.
Aida Martí i Gravette. Fallera des de fa anys de la F.G.V. de l’Est de Bétera i que enguany també va voler viure l’Ofrena a València.
Dos xiquets de Bétera, fallers de la Real falla Cádiz – Literato Azorín de València.
Celia Olmos i Montal, fallera de la Falla Convento Jerusalén – Matemático Marzal de València.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia