La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha obert aquest dilluns el termini d’inscripció del procés selectiu per a la provisió de places d’Infermeria, un dels més concorreguts.

El termini d’inscripció per al procés selectiu corresponent a les places d’infermera/o d’institucions sanitàries de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública incloses en les ofertes de 2017, 2018 i a la taxa addicional per a l’estabilització de l’ocupació temporal de l’oferta de 2019 romandrà obert fins al 5 d’octubre de 2021 (inclòs). En aquest procés, s’ofereixen 3.372 places vacants pel torn d’accés lliure i 445 places vacants pel torn de promoció interna.

La inscripció s’ha de tramitar mitjançant mitjans telemàtics a través de la plataforma que hi ha en la web de la Conselleria de Sanitat consultar ací (és necessari disposar de certificat digital). A través d’aquesta plataforma es pot emplenar la sol·licitud, pagar les taxes i registrar la sol·licitud via telemàtica.

D’altra banda, el 6 d’octubre de 2021 començarà el termini d’inscripció en el concurs oposició per a la provisió de vacants de zelador o zeladora. El termini d’inscripció finalitzarà el 5 de novembre de 2021. En aquest altre concurs oposició s’ofereixen 415 places vacants pel torn d’accés lliure i 56 places vacants pel torn de promoció interna. Aquestes places són les incloses en les ofertes de 2017 i 2018.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia