(EFE) La Policia Nacional ha detingut a nou persones d’origen marroquí en el barri valencià de Orriols com a suposats participants en una renyina tumultuària en la qual han resultat ferides tres persones per arma blanca.

Segons han informat fonts policials, la baralla s’ha produït al voltant de les 17.45 hores a la cantonada del carrer Sant Joan de la Penya amb Pare Viñas, i després de la intervenció policial s’han confiscat diverses armes blanques.

Diversos veïns de la zona han penjat vídeos de la baralla en Xarxes Socials en els quals es pot veure com els participants en la baralla han trencat mobles i altres objectes que es trobaven al carrer per a agredir-se.

Fins a la zona ha acudit una ambulància, el personal de la qual ha atés els tres ferits per arma blanca i no ha realitzat cap trasllat a centres sanitaris, ha informat el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia