El Campionat tindrà lloc del 12 al 18 de setembre a Castelló

Lola Caballero Fuset, del Club Natació SOS Bétera ha sigut seleccionada per la Real Federació de Salvament i Socorrisme per a integrar l’equip nacional que competirà en el Campionat Europeu de Nacions júnior i absolut. Aquest campionat se celebrarà del 12 al 18 de setembre a Castelló.

L’equip nacional espanyol, format per 24 nadadors i nadadores, està concentrat a Castelló des de dilluns passat, 6 de setembre, on es trobaran amb les més de 400 persones de 15 països que integren les delegacions, la qual cosa farà de Castelló el centre del Salvament i Socorrisme mundial.

Les proves de piscina es realitzaran del 12 al 15 de setembre en la Piscina Olímpica Municipal de Castelló, i les proves d’aigües obertes i arena es realitzaran a la Platja del Gurugú del 16 al 18 de setembre. Totes elles s’acolliran als protocols i mesures de seguretat segons la situació sanitària actual, elaborats per la Real Federació Espanyola.

Per part seua, els integrants del Club SOS Bétera van voler homenatjar i acomiadar a Lola Caballero Fuset abans de la seua marxa a la concentració i donar-li tota la seua calor i tota l’energia. Es va tractar d’un acte senzill i, per sorpresa, li van entregar una samarreta especial i una targeta en nom de tots, que el Club espera que li done totes les forces per a triomfar en el Campionat Europeu.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia