El Club de Natació S.O.S. Bétera ha posat en marxa els seus cursos de natació per a la temporada 2021-2022.

Les renovacions de temporada s’hauran d’efectuar abans del 18 de setembre. Per part seua, les noves inscripcions d’hauran de dur a terme a partir del 19 de setembre.

Per a la inscripció dels cursets s’haurà d’abonar 10 euros en concepte de reserva, enviant el justificant de la transferència juntament amb el formulari d’inscripció a cursillos@cnsosbetera.com.

L’inici de les classes està previst per al mes d’octubre, avisant en la pàgina del club web

www.cnsosbetera.com i en les seues xarxes socials: Facebook i Instagram (@cnsosbetera) de la data exacta, en funció de la data d’obertura de la piscina coberta.

Els vestuaris de la piscina es troben inicialment tancats, per la qual cosa no es podrà fer ús d’ells ni de les dutxes temporalment. S’habilitaran una zona en la instal·lació per a poder canviar-se tant a l’inici com al final de les classes.

No es podrà accedir a la zona de bany amb roba i/o calçat de carrer.
És obligatori el capell i ulleres de bany mentre s’està en l’aigua. És necessari l’ús de xancletes per a moviments dins de la piscina.

Visitants o acompanyants només podran accedir a les zones que els siguen destinades, utilitzant els accessos específics. L’acompanyant d’alumnes, menors de 7 anys, d’activitats dirigides haurà d’abandonar els vestuaris una vegada finalitzada la tasca de vestir o desvestir a aquests. Donada la situació actual, s’informarà de possibilitat d’accés a les graderies dels acompanyants.

Per a accedir a la instal·lació és obligatori mostrar el carnet acreditatiu que se’ls farà lliurament. Qualsevol persona que no complisca la normativa d’ús podrà ser expulsada de la instal·lació.

Els cursets programats són els següents:

– Bebés:
a. De 6 mesos a menys de dos anys (got xicotet). 5 alumnes per monitor, sent obligatori anar acompanyats per un adult. Duració de la classe 30 minuts.

b. Dos anys d’edat (got petit i gran). 5 alumnes per monitor. No van acompanyats per adults. Duració de la classe 30 minuts.

– Escolars: de 3 a menys de 14 anys (got gran). Entre 6 i 14 alumnes per monitor depenent del nivell. Duració de la classe 40 minuts.

– Joves i adults: de 14 a 65 anys (got gran) 10 a 18 alumnes per monitor. Duració de 45 minuts.

– 3a Edat (nadadors): més de 65 anys (got gran) 10 a 15 alumnes per classe. Duració de 45 minuts.

– Matronatació: de 8 a 15 alumnes per monitor. Duració de 45 minuts.

– Aiguagim: Des dels 14 anys d’edat. (got gran). 15 a 21 alumnes per classe. Duració de 45 minuts.

– Particulars: persones amb necessitat d’una atenció especial. 1 alumne per monitor. Duració de 30 minuts

Les persones interessades es poden descarregar la normativa, preus i el formulari d’inscripció en el següent enllaç: clic ací.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia