En el Ple Ordinari de setembre, celebrat el passat dilluns, també es va donar compte de les sessions de la Junta de Govern Local celebrades des del 27 de juliol fins al 10 d’agost de l’actual.

En aquest punt quart de l’Ordre del Dia, el regidor municipal del PSPV-PSOE, José Miguel Granell, va realitzar una pregunta sobre un assumpte tractat en una Junta de Govern Local.

“Jo volia fer-li una pregunta al regidor de parcs sobre la Junta de Govern Local núm. 30, el punt 2.4. És l’expedient del trasllat de dues zones de cal·listènia i instal·lació de sol de seguretat en la nova zona. Hi ha dos parcs de cal·listènia, un està en el nucli urbà (C/ Castelló, cantonada amb avinguda de València) i l’altre a Mas Camarena. En aquest sentit, la meua pregunta és en què consisteix aquest expedient. Tal com el títol de l’expedient indica, sembla que es procedirà al desmuntatge del qual ja tenim, dos parcs, per a muntar un altre en una altra zona i a més instal·lant-li el sòl de seguretat”, va comentar Granell.

“Em pot explicar un poc l’expedient?”, va concloure l’edil socialista.

El responsable municipal de Parcs i Jardins, Carlos Abad, va explicar que es tracta de “traslladar el parc de cal·listènia que hi ha al carrer Castelló, únicament aquest, al Rocòdrom. Aquesta actuació ve motivada per una petició dels veïns del carrer, que són ja d’una edat avançada i tenen gran quantitat de molèsties a les nits i ens van demanar que es traslladara i l’equip de govern va atendre aquesta petició”.

A continuació, oferim u vídeo amb les intervencions dels dos regidors:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia