Les veïnes i veïns de Bétera tornen a tindre, com cada mes, una cita solidària aquest mes de setembre. En aquesta ocasió serà hui divendres, 10 de setembre. El departament municipal de Sanitat de Bétera ha organitzat una nova jornada de donació de sang.

Des d’aquest departament es convida a veïnes i veïns per a donar sang per a salvar nombroses vides. Cada persona té en la seua mà ajudar a salvar una vida amb el simple gest de donar sang.

A causa de les circumstàncies en les quals ens trobem, per prevenció s’ha habilitat en aquesta ocasió la Casa de Cultura i dels nostres majors (C/ Calvari, 71-A) per a realitzar la pròxima donació de sang en la població. Doncs, a l’edifici de Casa Nebot s’està duent a terme la vacunació massiva. L’accés per a la donació de sang serà per la cafeteria de la llar dels jubilats.

Aquesta donació de sang tindrà lloc de 16.30 a 20.30 hores i només cal complir uns pocs requisits. Cal tenir entre 18 i 65 anys, pesar més de 50 kg i no acudir en dejú.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia