Un veí del carrer Cid de Bétera ens ha tornat a enviar una nota, explicant la situació que viuen en la via en la zona de guals.

“Des de la comunitat de veïns del carrer Cid 1,3 es vol reiterar, una vegada més, la necessitat de posar mesures per a evitar que els vehicles estacionen ocupant la zona del gual, impedint l’entrada i eixida de vehicles en moltes ocasions.

Se suposa que està prohibit estacionar en en un dels costats, segons siga l’any parell o imparell, però a causa de la passivitat de molts conductors i a la poca presència de l’autoritat, pels motius que siguen, els conductors aparquen sense importar si obstrueixen el gual.

Una possible solució seria posar ‘bolardos’ a banda i banda de la zona groga del gual.

Aquesta situació es repeteix tots els dies”.

Nota enviada per un veí de Bétera a Betera.com, hui diumenge sobre les 08.00 hores.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia