Si t’agrada el bàsquet, fins al pròxim 30 de setembre, pots gaudir de les Jornades de Portes Obertes de l’Escola de Bàsquet Bétera (C.B. Bétera).

Qui vulga obtindre més informació sobre aquestes jornades pot contactar amb el club a través del següent mail: cbbeteraescuela@hotmail.com.

En el Club Bàsquet Bétera desenvolupen tota la seua activitat esportiva en el pavelló cobert del poliesportiu de Bétera.

Es tracta d’un pavelló municipal amb graderia amb capacitat per a 500 persones, amb paviment de parquet de conservació excel·lent, que disposa d’una pista de bàsquet central i de 2 camps transversals mini basket, tots ells de mesures reglades.

L’estendard del bàsquet en el municipi de Bétera sempre ha sigut el Club, creat a principis dels anys setanta, que ha apostat per aquest esport d’equip amb absoluta dedicació.

Molts anys d’experiència avalen a aquesta entitat esportiva, que des del seu naixement ha tingut un vincle especial amb la majoria de monitors i responsables de l’Escola, fins fa poc més d’un any municipal; a la qual guiava a vegades, i de la qual se sentia partícip en moltes altres.

Aquesta simbiosi ha servit per a assentar uns sòlids pilars que ajuden a sustentar la passió per l’esport en el municipi de Bétera; un poble que no concep la pràctica del bàsquet sense el Club, sense els seus responsables, sense el seu ofici i tenacitat per mantindre viva la pràctica del bàsquet.

Aquest projecte consisteix a reafirmar el seu concepte de bàsquet a nivell municipal, polint pas a pas i a través de l’experiència que els avala una manera d’entendre aquest esport que consideren la més apropiada per a crear Escola i una base sòlida de formació: com fan des de fa moltíssim temps.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia