El pròxim dissabte  25 de setembre tindrà lloc a Bétera una Masterclass de BodyAttack i Zumba.

L’activitat està organitzada pel departament municipal de joventut i Betera Fit.

Aquesta Masterclass tindrà lloc a les 11.00 hores en el Poliesportiu Municipal de Bétera i va dirigida a joves de 12 a 30 anys.

L’activitat és gratuïta i les places són limitades

La inscripció es pot efectuar via juventud@betera.es o en el telèfon 647380310.

Zumba és una disciplina fitness creada a mitjan els anys 1990 per el colombià Alberto “Beto” Pérez, enfocada d’una banda a mantindre un cos saludable i per una altra a desenvolupar, enfortir i donar flexibilitat al cos mitjançant moviments de ball combinats amb una sèrie de rutines aeròbiques.

Zumba utilitza dins de les seues rutines els principals ritmes llatinoamericans, com ho són la salsa, la merenga, la cúmbia, la bachata i el reguetón. En cada sessió de Zumba, es poden arribar a cremar de 50 a 300 quilocalories.

Per part seua, el BodyAttack és un programa comercial d’exercicis cardiovasculars inspirat en esports de fitness grupal que inclou alguns moviments derivats de l’esport, destinats principalment a desenvolupar l’aptitud cardiovascular. El programa és creat i distribuït pels Mills International.

Habitualment, el BodyAttack consisteix en una classe estandarditzada de 55, 45 o 30 minuts de duració. Aquesta està dirigida per un instructor certificat que guia als participants a través de diversos exercicis fins a una banda sonora de música contemporània. Com el BodyPumpy i altres programes dels Mills, els moviments, exercicis i música estan estandarditzats per a tots els instructors. L’objectiu d’aquesta pràctica esportiva és desenvolupar nombrosos dominis de l’aptitud física , en particular l’aptitud cardiovascular i la resistència.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia