En el torn de precs i preguntes de l’Ajuntament de Bétera, la regidora de Compromís, Raquel Puig, va formular dues preguntes.

La primera d’elles va anar dirigida a l’edil d’Obres, Glòria Campomanes, sobre el desnivell que hi ha al primer tram de l’Avinguda País Valencià.

Puig va preguntar si ja estava clara la data per a actuar en aquest tram, “més que res perquè els veïns puguen saber quan es podrà tindre una tranquil·litat quant a soroll i de no deixar-se les rodes o els baixos dels cotxes”.

La responsable del departament va explicar que ella mateixa ha anat i “ahí s’ha afonat i no sabem massa bé amb el que ens anem a trobar. Hem de tindre mitjans per a tindre una solució en el moment d’obrir. Jo crec que a mitjan octubre podem ficar-nos mans a l’obra amb això, però fins a eixe moment no. I hem d’estar preparat perquè igual obrim i reomplim i no és res o a veure el que hi ha”.

L’altra pregunta que va realitzar l’edil de Compromís va anar dirigida al regidor de Festes, Manuel Pérez. “Al ple anterior va comentar diverses coses sobre el contracte de les samarretes i ventalls que no acabe de recordar. Era el concepte i en què es basava eixe contracte. És perquè ens ho recorde, perquè va dir una sèrie de coses i no ho recorde bé”, va indicar Raquel Puig.

“Jo tampoc recorde bé, però com el contracte és públic i està al seu abast i ahí estan tots els detalls, si vol puc fer-li’l arribar o pot sol·licitar-lo per escrit”, va comentar Manuel Pérez.

A continuació, oferim les intervencions dels tres regidors.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia