El ple ordinari de la Mancomunitat Camp de Túria va celebrar-se aquest dimecres. Aquesta sessió va començar amb un respectuós minut de silenci en memòria de les víctimes de violència de gènere. Especialment, per l’última dona assassinada a la Vila Joiosa una jove de 40 anys.


La sessió plenària va seguir amb la presa de possessió dels nous membres de l’ens supramunicipal. Després dels últims canvis en les alcaldies de Llíria i Vilamarxant, a partir d’ara formaran part del ple de la Mancomunitat per l’Ajuntament de Llíria, Consuelo Morató; i per l’Ajuntament de Vilamarxant, Héctor Troyano.


En un altre ordre de coses, es va donar llum verda als convenis de col·laboració amb diferents associacions i col·lectius de la Comunitat Valenciana que ajudaran, com va explicar la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda, a “millorar la inserció social i fomentaran l’ocupació a la comarca”.


També es va donar compte de nous projectes que es desenvoluparan com la subvenció concedida per l’Agència Valenciana d’Innovació. La presidenta de la Mancomunitat va avançar que com enguany es compleixen 40 anys de l’existència de l’ens s’està “intentant fer un acte d’homenatge el mes de novembre que pose en valor a l’entitat i als presidents i presidentes que han dirigit l’ens supramunicipal”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia