La residència per a persones majors La Saleta Bétera ha realitzat una donació d’un total de 80 quilograms d’aliments a l’Assemblea Local de Creu Roja a la Pobla de Vallbona.

La directora de la residència La Saleta Bétera, Yolanda Castillo, va entregar la donació aquest dimarts al president de Creu Roja a la Pobla de Vallbona, Ramón Balaguer, i a la directora tècnica de Creu Roja a la Pobla de Vallbona, Sacra Dolz.

Els residents, familiars i professionals de la residència del Grup Colisée han fet la recollida d’aliments en el marc d’una activitat solidària al llarg del mes d’agost i setembre, amb la voluntat de donar suport a la labor de Creu Roja en la zona.

Grup Colisée a Espanya és una companyia centrada en cuidar, acompanyar i atendre les persones majors i a les seues famílies. Colisée promou un model d’atenció personalitzat i una gestió professional que tinga en compte les necessitats físiques i emocionals de les persones majors per a garantir que poden continuar formant part de la seua comunitat.

La companyia forma part d’un grup internacional amb més de 40 anys d’experiència en el servei i cura de persones majors i persones amb diferents graus de dependència, i compta amb una xarxa de centres residencials a França, Bèlgica, Espanya, Itàlia i la Xina.

El grup a Espanya té un equip d’uns 4.000 professionals, aporta més de 6.000 places residencials i de centre de dia, i compta amb més de 50 centres residencials i centres de dia repartits per tota la geografia espanyola.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia