Si t’agrada practicar un esport que salva vides: salvament i socorrisme, apuntat a les proves d’accés per a formar part del C.N. S.O.S. Bétera, la temporada 2021/2022.

Les proves tindran lloc el pròxim 29 de setembre, en la Piscina Coberta de Bétera. Aquestes proves tindran una duració aproximada d’hora i mitja.

L’objectiu d’aquesta prova és l’accés a l’equip de competició del Club natació S.O.S. Bétera.

Els vestuaris de la piscina coberta romanen tancats, per la qual cosa els nadadors no es podran dutxar i hauran de canviar-se tapats amb tovallola/ponxo/barnús en les graderies al costat de la piscina.

L’accés a la piscina no està permés als acompanyants. Només poden accedir els nadadors.

El resultat de la prova d’accés, el rebran l’endemà en el correu electrònic amb tota la informació d’accés i formulari d’inscripció.

Aquestes són les edats, categories i horaris si s’accedeix a l’equip:

Les places són limitades.
Requisits per a les diferents edats:
– Benjamí: Ser capaç de nadar 2 piscines crol adequadament, saber nadar esquena i braça.
– Aleví: Nadar correctament 2 piscines de crol, 2 d’esquena, 2 de braça i conéixer la papallona. Saber tirar-se de cap.
– Infantil: Nadar correctament 8 piscina crol, 4 esquena, 4 braça, 1 papallona. Saber tirar-se de cap i fer viratges.
– Cadet: Ser capaç de realitzar un entrenament de 1h. Nadar correctament els 4 estils de natació. Saber fer eixides i viratges correctament.
– Majors: Capaç de realitzar un entrenament de 1h 30 minuts. Nadar correctament els 4 estils de natació. Saber fer eixides i viratges correctament de tots els estils. Es realitzarà presa de temps.

Si no es compleixen aquests requisits mínims, aconsellen participar en els cursets de natació on es podrà igualment seguir l’evolució dels nadadors i poder fer el pas a l’equip al llarg de la temporada en funció de la progressió del nadador i la disponibilitat de places.

S’ha d’emplenar el següent formulari d’inscripció de l’enllaç amb lletra llegible i manar-lo al correu sosbetera@hotmail.com amb l’Assumpte: Prova d’accés al Club, abans del dia 28 de setembre per a poder gestionar i organitzar la prova d’accés: clic ací.

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia