El regne del Lleó” arriba aquest dissabte, 18 de setembre, al municipi de Bétera. Es tracta d’un tribut a “El Rei Lleó”.

L’espectacle musical tindrà lloc a les 22.30 hores. En aquesta ocasió, el lloc triat per a aquest esdeveniment cultural  és el Club Social de la urbanització Mas Camarena.

Es tracta d’una nova adaptació, de la mà d’Excelsior Produccions, que respecta els valors de la història original i que farà les delícies de grans i xicotets. Compte la història del xicotet lleó que ha de convertir-se en el senyor del seu regne malgrat tots els imprevistos que sorgeixen pel camí. Per sort no el deixaran a soles, comptarà amb l’ajuda dels seus grans amics de la infància, els quals li acompanyaran durant la gran aventura de la seua vida.

El xou està format per actors, cantants i ballarins, formant un elenc d’un total de 12 persones. Entre ells cal destacar, pel seu gran recorregut professional, a Carlos Cabrelles, director i un dels actors principals d’aquest espectacle. També ha participat i dirigit musicals com “El Llibre de la Selva”, “Aladín”, “Alicia al País de les Meravelles”, “El Mag d’Oz”, “Ogre el musical”, entre molts altres més. Destaca la seua gran veu i les seues taules en l’escenari.

Lleons, gaseles, ocells, suricats, senglars, micos i molts més animals units intentaran aconseguir la pau i l’harmonia que els van robar. Encara que no ho tindran gens fàcil, perquè les malvades hienes faran el possible perquè la foscor continue apoderant-se de tots ells.

La interacció del públic és un ingredient fonamental en aquest musical, perquè sempre es busca trencar aqueixa barrera freda que separa l’escenari de les butaques, traslladant als assistents a un món ple de màgia i il·lusió.

“El regne del Lleó” sorprendrà també amb les seues grans coreografies originals, les espectaculars veus en directe, cançons inèdites, el seu vestuari immillorable, l’espectacular posada en escena i l’humor que despleguen els seus intèrprets en la seua interacció amb el públic assistent.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia